Svømmehal ved Vesterhavet

Til fryd for alle, der elsker at tage på camping med et badeland

Der er helt sikkert noget særligt over Vesterhavet, som tiltrækker mange her til Thorsminde Camping. Med vores placering mellem Ringkøbing og Holstebro, ikke så langt fra Hvide Sande, og helt ud til det skønne hav, er der altså også rig mulighed for at hoppe i bølgen blå.

Vi ønsker dog også at have noget for alle dem, der elsker at plaske rundt i et dejlig, opvarmet svømmebassin, hvor man kan lege, rutsje og en masse andet. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde en fantastisk svømmehal her på campingpladsen, for alle dem, der elsker at tage på camping med et badeland.

Svømmehal med alt, hvad hjertet begærer

​Campingpladsens svømmehal har 27 grader opvarmet vand, sauna, vandrutsjebane og børnebassin. Her kan både de store og de små vandhunde boltre sig i timevis. De små kan more sig i trygge omgivelser i børnebassinet, og de store børn kan få en ordentlig flyvetur, når de går i aktion på vores vandrutsjebane.​

Hvis Vesterhavet viser sig fra den lidt mere bistre side, så er det godt at have et alternativ. Derfor kan børn og barnlige sjæle boltre sig i vores skønne svømmehal, når der er skum på bølgerne, eller det er for koldt at hoppe i havet.

Book en campingplads med svømmehal

Vil I på camping i det danske sommerland, så book en campingplads på Thorsminde Camping. Hos os er der aktivitetsmuligheder for både store og små – og det i alt slags vejr. Vores svømmehal står klar, når det danske sommervejr viser sig fra sin kolde side – eller bare hvis I er mere til pool end hav.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Thorsminde Camping v/Dorthe og Kim

Klitrosevej 4, 6990 Ulfborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 36928298

Se pladskort