Camping med hund for hele familien

​Her er plads til alle størrelser hunde

Kunne du tænke dig at tage på campingferie sammen med resten af familien ved Vesterhavet, og skal I gerne finde et sted, hvor I kan bo og samtidig kan have jeres hund med, så den ikke skal overlades på hundepension, men i stedet kan være med på ferien? Så er vores campingplads, Thorsminde Camping, et oplagt valg.

Hos os er der rig mulighed for camping med hund – faktisk er hunde mere end velkomne hos os, og det gælder uanset hundens størrelse og race.​

Vores campingplads er beliggende i Ulfborg ved Ringkøbing, Hvide Sande og Holstebro, og ferien kan således både kombineres med udflugter til by, strand og vand.

Vi har vores helt egen agilitybane

Som nævnt er hunde mere end velkomne på vores campingplads. Vi har sågar indrettet vores helt egen agilitybane, så der er rig mulighed for fortsat at træne og aktivere hunden, mens I overnatter hos os. På agilitybanen er der sikret udfordringer for hunde i alle størrelser og af alle slags racer.

I vores galleri i bunden af siden kan du se billeder fra agilitybanen.

Hvad koster det at have hund med på camping?

Camping med hund behøver ikke at koste en formue – og det gør det heller ikke hos os. Se prisen for hunden og resten af familien lige her.

Hunde er velkomne i hytter med en merpris på 100 kr./ophold

Kontakt os og hør mere om camping med hund eller book et ophold

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad camping med hund på vores campingplads indebærer, eller hvis du har nogle spørgsmål om vores agilitybane eller øvrige forhold for hunde.

Ønsker du at booke et ophold på vores campingplads, hvor hele familien kan være samlet – også med hund – og hvorfra I har rig mulighed for at udforske Vestjylland på egen hånd, så hører vi også meget gerne fra dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Thorsminde Camping v/Dorthe og Kim

Klitrosevej 4, 6990 Ulfborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 36928298

Se pladskort