Familiecamping med aktiviteter for store som små

Søger du den perfekte campingplads til familieferien?

Camping er en helt fantastisk ferieform – især hvis man tager afsted hele familien. Vælger I at tage på familiecamping hos Thorsminde Camping, vil I nemlig kunne opleve et stort udvalg af forskellige aktiviteter med noget for de store såvel som små familiemedlemmer. Vores campingplads har alt, hvad børnefamilier har brug for i løbet af en ferie, og her kan I således skabe uforglemmelige minder, hvor I alle er samlet.

Med vores beliggenhed ikke så langt fra Hvide Sande, midt imellem Ringkøbing og Holstebro, kommer I hurtigt ned til Vesterhavet, hvor der er mulighed for at bade, lege, sole sig og springe rundt i sandet.

Det kan I lavet på familiecamping hos os

Mange forældre vil vide, at når man rejser sammen med familiens mindste, så er det vigtigt, at der er en masse at tage sig til i løbet af ferien. Netop derfor er familiecamping et oplagt valg. Hos Thorsminde Camping kan vi blandt andet tilbyde forskellige aktiviteter, der primært henvender sig til de yngste, herunder legepladser, en svømmehal, aktivitetsrum og meget andet. Derudover er der mulighed for sejl- og fisketure eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport, hvor børn såvel som forældre kan blive underholdt i timevis.

Vi forstår vigtigheden af et komfortabelt og sikkert miljø, der fremmer både sjov og afslapning, når vi er værter for gæster på familiecamping. Med alle vores faciliter og imødekommende ansatte sikrer vi, at din campingferie bliver så behagelig og afslappende som mulig.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du sidder inde med spørgsmål til, hvad du og din familie kan komme til at opleve på familiecamping i Thorsminde, så er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Ønsker du derimod allerede nu at bestille et ophold på vores campingplads, så kan du også benytte dig af vores online bookingsystem her på siden.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Thorsminde Camping v/Dorthe og Kim

Klitrosevej 4, 6990 Ulfborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 36928298

Se pladskort