Campingplads til salg – en perle ved Vesterhavet

Thorsminde Camping ligger i naturskønne omgivelser i den lille fiskerby Thorsminde mellem Ringkøbing og Holstebro. Pladsen har været i de samme hænder de sidste 18 år, men det er muligt at erhverve sig den, for nu er vores campingplads til salg. Så hvis du drømmer om at blive lejrchef og drømmer om det selvstændige liv, så er Thorsminde Camping en mulighed.

Vandsport, afslapning og spændende oplevelser

Campingpladsen ligger lige ud til Vesterhavet. I disse skønne omgivelser er der rigeligt med plads til afslapning, men også mulighed for mange sjove aktiviteter. Kitesurfing, SUB-board, Kajak og kanoer er nogle af de aktiviteter, campingpladsen tilbyder.

Thorsminde Campings unikke beliggenhed helt ned til den lavvandet og stenfrie Nissum Fjord er altså det perfekte sted til vandsport og ideelt, hvis man vil lære at kitesurfe.

Børnevenligt ferieparadis med aktiviteter for hele familien

På Thorsminde Camping er der plads til hele familie. Børnene kan boltre sig på legepladserne og finde nye ferievenskaber, der kan fanges krabber ved fjorden eller på havnen og spilles minigolf.

Hvis vejret en dag ikke er til udendørs aktiviteter, er der både et indendørs legerum samt et dejlig badeland med både rutsjebane og børnebassin, hvor hele familien kan hygge sig. 

Moderniseret campingplads til salg

Pladsen er gennemgribende moderniseret i 2019. Grunden ned mod fjorden, der tidligere var fyldt med siv, er nu fyldt op med muldjord, så flere gæster kan bo helt ned til Nissum Fjord.

Thorsminde Camping råder over 21 hytter og 235 standpladser, heriblandt 10 luksushytter med eget bad og toilet. Hvis der er interesse for det, er der mulighed for at udvide pladsen. Det er med andre ord en helt unik campingplads til salg.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker yderligere informationer om Thorsminde Camping, er du velkommen til at kontakte os og få en snak eller læse videre her på hjemmesiden. 

​Ved interesse for køb kan vi kontaktes på

telefon 20 45 19 76

THORSMINDE CAMPING • KLITROSEVEJ 4 • 6990 ULFBORG • Telefon: 20 45 19 76 • E-mail: MAIL@THORSMINDECAMPING.DK